L’alcalde felicita el Nadal als comerciants en la seua visita als mercats municipals i al mercat ambulant de la Plaça de Barcelona

L’alcalde felicita el Nadal als comerciants en la seua visita als mercats municipals i al mercat ambulant de la Plaça de Barcelona
En la vespra de Nadal, l’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica i de Mercats, Carles Molina, han visitat els mercats municipals del centre, de la Plaça de Madrid, de la Plaça de Barcelona i de Sant Josep el Pla per a felicitar les festes als placers.

Amb motiu de les festes, l’alcalde, acompanyat de l’edil, ha aprofitat per a visitar el mercat ambulant de la Plaça de Barcelona i s’ha acostat a cadascun dels estands dels mercats municipals per a saludar als comerciants i desitjar-los una bona campanya nadalenca. Desenes de persones han aprofitat el dia per a fer les seues últimes compres abans del sopar de Nit de Nadal i del menjar de Nadal.