L’Escorxador i els centres juvenils acullen aquest Nadal tallers creatius i activitats dinamitzades amb DJ

L’Escorxador i els centres juvenils acullen aquest Nadal tallers creatius i activitats dinamitzades amb DJ

El “Christmas is Coming Fest”, organitzat per la Regidoria de Joventut, torna el 17 de desembre a l’Escorxador al costat dels tallers sostenibles que es duran a terme els dies 16, 17, 23 i 28 de desembre als centres juvenils de la Baia, la Foia, la Marina, i Torrellano, respectivament


La Regidoria de Joventut ha organitzat per a aquest Nadal diferent tallers creatius que estaran amenitzats amb un DJ i amb street food. La regidora de l’àrea de Joventut, Marga Antón, ha assenyalat que, “amb aquests tallers pretenem aportar a la joventut un espai lúdic on puguen desenvolupar el seu oci d’una manera saludable i puguen trobar una manera de socialitzar amb el seu entorn”.

A més, Antón ha remarcat, “després de l’èxit que vam tindre en la campanya nadalenca de l’any passat, hem decidit continuar amb la dinàmica del Christmas is Coming Fest amb la seua segona edició”. Per això, aquest pròxim dissabte 17 de desembre de 10.00 a 18.00 hores a la terrassa de l’Escorxador la Regidoria de Joventut ha preparat una àmplia oferta de tallers creatius on els joves podran preparar artesanalment els seus regals de Nadal amb imaginatives i divertides tècniques.

D’aquesta manera, se celebraran diferents tallers:

 • Brodat: 10.30 h a 12.30 h i de 13.00 h a 15.00 h
 • Veles de mel: 10.30 h a 12.00 h i de 12.30 h a 14.00 h
 • Macramé: 10.30 h a 12.30 h i de 13.00 h a 15.00 h
 • Foto Instantània: 10.30 h a 12.30 h i de 15.00 h a 17.00 h
 • Cookies: 10.30 h a 12.30 h i de 13.00 h a 15.00 h
 • Serigrafia: 15.30 h a 17.30 h
 • Jeans Personalitzats: 15.30 h a 17.30 h

Mentre els joves assistents realitzen els tallers que més els agraden i per a gaudir al màxim d’aquest dia, hi haurà un DJ que ambientarà l’esdeveniment d’11.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 17.30 hores, alhora que hi haurà una parada de maquillatge que decorarà looks de festival i decorarà cara i cabell amb stickers, pintura fluorescent o brillant.

També se situaran diferents parades de street food, amb opcions gastronòmiques com ara fast food, dolços i menjar healthy entre altres, i una xocolatada gratuïta. Per a gaudir de tot això, es posarà a la disposició de tots els assistents una zona de taules i cadires vintage per tal de crear una atmosfera de mercat gastronòmic.

De la mateixa manera i continuant amb els tallers sostenibles, es duran a terme activitats nadalenques a les pedanies que es realitzaran conjuntament als actes organitzats per les associacions involucrades en la participació jove.

Activitats:

 • 16 desembre a la Baia (centre juvenil). Inauguren el Betlem al centre social.

17.30 h: taller de macramé

18:30 h: taller de cookies

 • 17 desembre a la Foia (Torre del Gall) al costat del mercat ambulant solidari ACD LA FOIA

17.30 h: taller de macramé

18.30h: taller de cookies

 • 23 de desembre a la Marina (centre juvenil)

17.30 h: taller de lettering

17.30 h: taller de veles

 • 28 desembre a Torrellano (centre juvenil)

10.30 h a 12.30 h: taller de veles

10.30 h a 12.30 h: taller plats decoratius

L’edil de l’àrea, Marga Antón, destaca que “amb aquesta iniciativa pretenem aportar a la joventut un espai lúdic on puguen desenvolupar el seu oci d’una manera saludable i puguen trobar una manera de socialitzar amb el seu entorn”

Finalment, l’edil de Joventut ha volgut afegir que “amb totes aquestes activitats, tant lúdiques com creatives, volem incentivar l’autoconfiança, la creativitat, la imaginació i la consciència sostenible entre els nostres joves i crear així un espai de convivència per a passar aquesta etapa nadalenca d’una manera diferent i divertida”.