El Parc Infantil de Trànsit distingeix les xiquetes i els xiquets que van participar com a voluntaris en la Cavalcada de Reis Mags

El Parc Infantil de Trànsit distingeix les xiquetes i els xiquets que van participar com a voluntaris en la Cavalcada de Reis Mags

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, i l’edil de Festes, Mariola Galiana, assisteixen a la jornada de convivència lúdica, organitzada per l’Escola d’Educació Viària ‘Pedro Tenza’, on s’ha dut a terme l’entrega de distincions a una quinzena d’escolars


El Parc Infantil de Trànsit d’Elx ha distingit els xiquets i les xiquetes voluntaris en la Cavalcada de Reis Mags per la seua labor altruista per a la desfilada de la vesprada del 5 de gener. El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, i la regidora de Festes, Mariola Galiana, han assistit a la jornada de convivència lúdica, organitzada per l’Escola d’Educació Viària ‘Pedro Tenza’, on s’ha dut a terme l’entrega de distincions a una quinzena d’escolars d’entre set i 13 anys.

Tant d’Abat, que va entregar els diplomes, com Galiana han lloat la iniciativa i han agraït la col·laboració dels menors durant les festes nadalenques.

La selecció dels voluntaris es va dur a terme entre aquells que van participar en els ‘Diumenges en família’ i les activitats extraescolars que la mateixa Escola d’Educació viària Pedro Tenza organitza.

Durant l’esdeveniment s’han dut a terme un esmorzar i dinàmiques de joc amb la finalitat de promocionar i incentivar en general l’ús de la bicicleta, a més de donar a conéixer la labor de la plantilla de la força de seguretat municipal.