L’aeroport trasllada a la seua nova terminal una reproducció de la Dama d’Elx per a contribuir a la promoció de la ciutat

L’aeroport trasllada a la seua nova terminal una reproducció de la Dama d’Elx per a contribuir a la promoció de la ciutat

El regidor de Turisme, Carles Molina, i l’edil de Cultura, Marga Antón, visiten la zona de facturació on s’ha instal·lat el bust iber, que se situava a l’antiga terminal, i ara romandrà de manera definitiva en aquest nou espai


L’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández ha traslladat a la seua nova terminal la reproducció del bust iber amb la finalitat de donar a conéixer-lo entre els milers de passatgers que passen per aquest lloc i, d’aquesta manera, promocionar la ciutat il·licitana. Aquest trasllat s’ha realitzat amb motiu del 125 aniversari de la troballa de la Dama d’Elx.

El regidor de Turisme, Carles Molina, i la regidora de Cultura, Marga Antón, acompanyats per la cap del Gabinet de Comunicació, Soraya Pina, han visitat la zona de facturació on s’ha instal·lat l’escultura que es trobava a l’antiga terminal i que romandrà de manera definitiva en aquest nou espai.

En concret, els treballs han consistit a canviar la peanya i la vitrina. L’edil ha agraït a l’aeroport aquesta iniciativa que ha permés posar en valor i donar visibilitat a la Dama d’Elx i ambaixadora de la ciutat en un lloc de trànsit pel qual passen milers de turistes.