Repartiment solidari de joguets en la nit de Reis a les famílies més vulnerables

Repartiment solidari de joguets en la nit de Reis a les famílies més vulnerables

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la parròquia Sagrada família i el Centre Juvenil Carrús, ha impulsat una iniciativa solidària perquè els regals dels Reis Mags arriben a les llars de les famílies més vulnerables del barri.

Tal com ha explicat la regidora de Joventut, Marga Antón, “un any més hem comptat amb la col·laboració d’associacions i d’entitats que unint-se al nostre projecte, faran que la nit de Reis siga inoblidable per a més de 180 famílies, uns 700 xiquets i xiquetes que rebran de mans de Ses Majestats la il·lusió en forma de joguets”.

Ses Majestats seran presents el dia 5 de gener des de les 18.00 h fins a les 20.30 h a la parròquia Sagrada Família per a rebre aquells que desitgen acostar-se i entregar-los el seu regal. I a les 21 hores eixiran a les cases d’aquelles famílies que amb tanta il·lusió ens esperen per a realitzar el repartiment solidari.