Visitelche participa en la fira gastronòmica Madrid Fusión amb espai propi dins de l’estand de la Comunitat Valenciana

Visitelche participa en la fira gastronòmica Madrid Fusión amb espai propi dins de l’estand de la Comunitat Valenciana

L’edil de Desenvolupament Turístic, Carles Molina, assenyala que l’objectiu de Visitelche en la cita madrilenya és “continuar posicionant la localitat com un destí gastronòmic de primer nivell, alhora que donar visibilitat i un espai comercial als productors i restauradors del nostre municipi”


Visitelche participa en la fira gastronòmica Madrid Fusión amb espai propi dins de l’estand de la Comunitat Valenciana. Després de Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, celebrada la setmana passada a les instal·lacions d’IFEMA, Visitelche ha tornat a desplegar el seu equip promocional en una de les cites d’àmbit internacional més importants del calendari dedicades a la gastronomia per a professionals del sector, que se celebra des del dilluns 23 fins el dimecres 25.

Visitelche, que ja ha participat en aquest esdeveniment en edicions anteriors, en aquesta ocasió ho fa amb un espai propi dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, al pavelló 14.1, després de la recent presentació de ‘Elx, Oasi Mediterrani’ com a marca pròpia territorial dins de l’ens autonòmic de turisme.

Durant els tres dies de Madrid Fusión, Visitelche, en col·laboració amb els productors i restauradors de Turisme Comunitat Valenciana, ha preparat un programa d’activitats on es realitzaran diverses presentacions, degustacions i exposició d’articles gastronòmics locals, tant a l’estand d’Elx com als diferents espais de la fira.

Entre les firmes il·licitanes presents en l’esdeveniment, destaquen la Denominació d’Origen Protegida (DOP) de la Granada Mollar d’Elx, l’Associació de Productors de Dàtils d’Elx (APDE), Destilerías Noara, Ibarra Abadía Tomachaf, Almazara El Tendre, Granavida, Quesos Cantó i Huerto Gourmet

Entre els productes i restauradors il·licitans presents en la fira, destaquen la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Granada Mollar d’Elx, l’Associació de Productors de Dàtil d’Elx (APDE), Destilerías Noara, Ibarra Abadía Tomachaf, Almazara El Tendre, Granavida (sucs de magrana), Quesos Cantó i Huerto Gourmet.

Carles Molina, regidor de Desenvolupament Turístic, ha manifestat que “Visitelche té com a objectiu principal d’aquesta acció promocional continuar posicionant la localitat com un destí gastronòmic de primer nivell, alhora que donar visibilitat i un espai comercial als productors i restauradors del nostre municipi que participen en la fira de manera que puguen comercialitzar els seus productes i exportar la marca Elx a través de la gastronomia”.