Detinguts mare i fill en ser sorpresos amb roba robada valorada en 200 euros i pesaven sobre ells ordes d’ingrés a la presó

Detinguts mare i fill en ser sorpresos amb roba robada valorada en 200 euros i pesaven sobre ells ordes d’ingrés a la presó

Els agents de la Policia Local van sospitar el passat 9 de febrer, als voltants del Parc Comercial ‘El Sauze’, d’un vehicle donat de baixa que va tractar d’efectuar una maniobra evasiva per a eludir la patrulla


La Policia Local d’Elx va arrestar el passat 9 de febrer una dona de 60 anys i un home de 33, mare i fill, en ser sorpresos en possessió de roba sostreta valorada en 200 euros i, a més, estaven en crida i cerca per robatori amb força. Ambdós circulaven en un vehicle pels voltants del Parc Comercial ‘El Sauze’, que va efectuar una maniobra evasiva quan van advertir la presència d’una patrulla municipal, cosa que va fer sospitar els agents.

Els policies, que van donar l’alt al turisme, van advertir que aquest figurava donat de baixa i que els seus ocupants es trobaven domiciliats a Madrid i explicaven la seua presència a Elx per la suposada visita a un familiar malalt. Així mateix, van detectar a l’interior una bossa amb una gran quantitat de roba amb els sistemes de seguretat instal·lats, de la qual no es va poder aportar cap tiquet o un altre justificant de compra.

Els ocupants del turisme, domiciliats a Madrid, van explicar la seua presència a Elx per la suposada visita a un familiar malalt; l’home es va identificar en un primer moment i de manera verbal amb les dades del seu germà

De la mateixa manera, van trobar dos bosses amb paper d’alumini i precinte, usades normalment per a burlar els arcs de seguretat dels establiments. Davant les evidències, mare i fill van reconéixer que aquestes peces, valorades en 200 euros, van ser robades minuts abans d’un comerç pròxim, cosa que es va comprovar amb els empleats.

Durant els esbrinaments, igualment, els agents locals van descobrir una cartera oculta amb la documentació de l’home, que en un primer moment s’havia identificat verbalment amb les dades personals del seu germà per a evitar el seu ingrés a la presó per robatori amb força, un requeriment judicial que també pesava sobre la seua progenitora. Per això, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.