La Mitja Marató d’Elx supera ja els 3.200 participants a dos setmanes de la seua celebració

La Mitja Marató d’Elx supera ja els 3.200 participants a dos setmanes de la seua celebració

L’alcalde, Carlos González, el president del Club d’Atletisme Decatló, José Galiano, i la presidenta de la Fundació Esport Il·licità, Raquel Rosique, firmen el conveni per a la realització d’aquesta prova, la més antiga del món, que arriba a la seua 50 edició


La Mitja Marató d’Elx, la més antiga del món, supera ja els 3.200 participants a dos setmanes de la seua celebració. S’ha dut a terme a la Sala del Consell la firma del conveni per a la realització de la prova que enguany arriba a la seua 50 edició. L’acord ha sigut subscrit per l’alcalde, Carlos González, que ha estat acompanyat per l’edil d’Esports, Vicente Alberola, pel president del Club Atletisme Elx Decathlon, José Galiano, i per la presidenta de la Fundació Esport Il·licità, Raquel Rosique.

El regidor il·licità ha qualificat aquesta carrera com una de les més importants no sols de la Comunitat Valenciana sinó del país. Així mateix, González, ha destacat que “aquesta iniciativa suposa una repercussió econòmica per a la ciutat d’Elx i és un esdeveniment que no sols té transcendència esportiva sinó social, ja que són milers d’il·licitans i il·licitanes els que gaudiran de veure els corredors que ompliran els carrers de la ciutat”.

L’alcalde també ha agraït en nom de l’Ajuntament el treball al Club Atletisme Elx Decatló que atresora 40 anys d’experiència i una llarga trajectòria, a més que és una peça clau per a aquesta prova. De la mateixa manera, ha reconegut a la Fundació Esport Il·licità per la seua obstinació i gran esforç i la labor de la Regidoria d’Esports, que un any més s’ha bolcat en aquesta edició tan simbòlica.

El responsable de l’Equip de Govern ha posat en relleu el suport dels patrocinadors i dels col·lectius que per la suma dels seus esforços, la seua implicació, la seua presència al carrer i la seua aportació a aquesta prova permeten que aquesta carrera no siga només una de les més nombroses si no també una de les més reconegudes de tot el panorama esportiu amb aquestes característiques.

González ha convidat els il·licitans i les il·licitanes a eixir als carrers de la ciutat el pròxim 12 de març a animar els atletes que participen carregats d’il·lusió en aquesta 50 edició de la Mitja Marató d’Elx.

Per part seua, Galiano ha ressaltat que fins ara porten treballant més de mig segle per la Mitja Marató i ha agraït totes aquelles persones que sense elles no seria possible organitzar aquesta Mitja Marató.

Mentrestant, Rosique ha destacat que continuaran treballant en totes aquestes proves perquè puguen continuar millorant i que donen més visibilitat a tot l’esport de la ciutat.