La Policia Local deté dos homes per possible tràfic de drogues al Raval

La Policia Local deté dos homes per possible tràfic de drogues al Raval

Els sospitosos rondaven per la zona mirant l’interior dels vehicles estacionats, i portaven damunt 67 grams heroïna i 183 de cocaïna, així com utensilis per al seu consum


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 16 de febrer a les 23.40 hores dos homes per portar damunt uns 67 grams d’heroïna i 183 de cocaïna mentre miraven l’interior dels vehicles aparcats al vessant del riu, prop del Raval.

La detenció va ser realitzada a la plaça del Raval, i els agents van realitzar les comprovacions bàsiques sobre la identitat d’ambdós i el motiu de la seua presència al lloc. Seguidament, van registrar una de les motxilles on portaven uns pols de color blanc embolicats en plàstic, que es van identificar com a cocaïna i heroïna. A més, portaven utensilis per al seu consum com ara bàscules de precisió, medicaments i altres elements propis del consum i distribució d’estupefaents.

Les substàncies estaven repartides tant a la roba com a la motxilla dels implicats i un d’ells va assenyalar que l’havia trobat en un lloc de la via pública.

Els dos homes, de 38 i 47 anys, van ser arrestats per possible delicte contra la salut pública i traslladats a dependències policials.