La Regidoria de Cultura i el Conservatori impulsen cinc concerts gratuïts al MAHE

La Regidoria de Cultura i el Conservatori impulsen cinc concerts gratuïts al MAHE

L’edil Marga Antón presenta les actuacions musicals que es duran a terme fins a juny a la Sala Roja del museu i al Pati d’Armes del Palau d’Altamira amb l’objectiu de fomentar l’art al municipi


El Conservatori Professional d’Elx amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura han impulsat cinc concerts gratuïts al Museu Arqueològic i d’Història de la ciutat (MAHE). L’edil de l’àrea, Marga Antón, acompanyada pel director del conservatori, José Galiano, i per la vicedirectora, Ana Fenoll, ha presentat la nova temporada de concerts que es desenvoluparan entre els mesos de febrer a juny amb la finalitat de fomentar l’art al municipi.

Les quatre primeres actuacions es realitzaran a la Sala Roja del museu, i l’última tindrà lloc al Pati d’Armes del Palau d’Altamira. Els concerts seran interpretats tant per alumnes com per professors del Conservatori, a més de solistes de guitarra i grups de viola, violoncel, saxòfon i guitarra.

Aquesta acció s’ha realitzat per segon any consecutiu. Tant el director com la vicedirectora agraeixen la col·laboració del MAHE i el suport de la Regidoria en aquest projecte.