L’Ajuntament crea més de 300 noves places d’aparcament gratuïtes a les avingudes de l’Alcalde Ramón Pastor i de Jubalcoi

L’Ajuntament crea més de 300 noves places d’aparcament gratuïtes a les avingudes de l’Alcalde Ramón Pastor i de Jubalcoi

L’Equip de Govern porta materialitzats més de 900 estacionaments en diferents punts del nucli urbà, els últims aquesta setmana al costat de l’IES Vicente Verdú, a Altabix-Universitat i a la ronda Vall d’Uixó del polígon de Carrús


L’Ajuntament d’Elx ha creat més de 300 noves places d’aparcament gratuïtes a l’avinguda Alcalde Ramón Pastor, al costat de l’IES Vicente Verdú, i a l’avinguda de Jubalcoi, a Altabix-Universitat, ha informat l’edil de Manteniment i Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, que ha recordat que fa tan sols uns dies van entrar en funcionament més de mig centenar de places ala ronda Vall d’Uixó, al polígon de Carrús.

A més, en les setmanes i mesos previs han anat materialitzant-se més de mig miler d’estacionaments als carrers Rocío, Formentera i Benijòfar, a la parcel·la que antany ocupava part de la fàbrica d’Uniroyal i al recentment inaugurat jardí en Homenatge a les Víctimes de la COVID-19, amb la qual cosa, en data de hui, s’ha arribat a més de 900 places creades.

Pròximament es condicionaran més de 350 places al solar adjacent a l’IES Sixto Marco i als carrers Costa Rica i Filadores, amb la qual cosa es complirà l’objectiu de l’Equip de Govern d’habilitar 1.000 nous aparcaments en menys d’un any.