El Bicifest arriba a Altabix el dissabte 29 d’abril amb circuits, tallers i activitats infantils per a promoure l’ús de la bicicleta

El Bicifest arriba a Altabix el dissabte 29 d’abril amb circuits, tallers i activitats infantils per a promoure l’ús de la bicicleta

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, destaca que “l’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta des d’edats primerenques, així com formar les persones en l’ús de la bicicleta i en circulació”


El dissabte 29 d’abril de 2023 el barri d’Altabix acollirà el Bicifest, una jornada promoguda per la Regidoria de Mobilitat que comptarà amb circuit d’habilitats per a tota la família, tallers de confecció de xapes sobre educació viària i mobilitat, tallers de sensibilització de seguretat viària a través de l’ús d’ulleres d’efectes estupefaents o tallers de dibuix d’educació viària a càrrec de l’Escola d’Educació Viària Pedro Tenza.

Les activitats tindran lloc al carrer Manuel Garrigós Alberola (al costat del jardí de les Cultures) entre les 10.00h i les 13.00h i estan dirigides a tota la família a partir de 3 anys.

Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Esther Díez, “aquesta jornada, que és gratuïta i no necessita inscripció prèvia, pretén fomentar l’ús de la bicicleta des d’edats primerenques, així com formar les persones en l’ús de la bicicleta i en circulació.”

En aquest sentit, la regidora ha destacat “el paper transformador de la bicicleta com a mitjà de transport net i saludable en un context d’emergència climàtica que ens exigeix optar per formes de transport més respectuoses amb el medi ambient”.

Díez també ha recordat que hi haurà una altra jornada d’aquest festival el pròxim 13 de maig a la plaça de Baix.