La Fira Andalusa obrirà les seues portes el pròxim 4 de maig a Candalix amb l’encesa de llums

La Fira Andalusa obrirà les seues portes el pròxim 4 de maig a Candalix amb l’encesa de llums

La regidora de Festes, Mariola Galiana, i el president de la Casa d’Andalusia, Juan José Jaimez, presenten un ampli programa d’activitats amb grups musicals i de ball per a la XV edició d’aquesta fira


La regidora de Festes, Mariola Galiana, i el president de la Casa d’Andalusia, Juan José Jaimez, han presentat la programació de la XV Fira Andalusa el recinte de la qual, situat a Candalix, s’inaugurarà el dijous 4 de maig amb l’encesa de l’enllumenat i es prolongarà fins al diumenge 7 de maig. El mateix dia de la inauguració comptarà amb les actuacions del quadre de ball d’Estefanía Escobar i l’actuació del cor Gramaseca a l’escenari central del recinte.

Després de l’èxit de la passada edició, totes les nits estan programades actuacions gratuïtes perquè el públic puga gaudir-les sense necessitat d’entrar a les casetes. A més de les actuacions del dia d’obertura, el divendres actuaran el grup Seguidilla i el jove duo Oye mi son; el dissabte, a partir de les 22.00 hores, arribarà el torn dels grups de ball d’Inma Bernabéu i de Marilo López, que comptaran amb la col·laboració de Rocío Ibarra.

El recinte comptarà amb un escenari central perquè el públic puga gaudir de les actuacions de manera gratuïta

Galiana ha recordat que “en el marc de la Fira Andalusa també s’ha instal·lat una fira d’atraccions al passeig de l’Estació que complementa l’oci i l’hostaleria amb diversió per als més xicotets”.

Per la seua part seua, Jaimez ha donat les gràcies a l’Ajuntament “per la seua col·laboració a dirigir aquesta fira que s’ha consolidat com una data assenyalada per als andalusos establits a la nostra ciutat i per als milers de ciutadans que acudeixen al recinte per a gaudir de les interpretacions de cant i ball en un ambient amb sabor andalús”.