La Regidoria de Polítiques de Majors convoca el IV Concurs de relats i pintura sénior amb premis de 300 euros per als guanyadors

La Regidoria de Polítiques de Majors convoca el IV Concurs de relats i pintura sénior amb premis de 300 euros per als guanyadors

La regidora Puri Vives informa que el termini de presentació de candidatures està obert des del 3 d’abril fins al 8 de setembre de 2023


La Regidoria de Polítiques de Majors ha convocat la IV edició del Concurs de relats i pintura sénior, per a posar en valor el talent artístic dels majors del municipi, segons ha anunciat la regidora responsable de l’àrea, Puri Vives.

Les persones interessades a participar en l’esdeveniment poden inscriure’s des del 3 d’abril fins al 8 de setembre en qualsevol oficina de l’OMAC. El concurs compta amb dos modalitats: l’artística, en la qual s’admetrà qualsevol classe de pintura en una grandària d’A3, i la modalitat de relat, en què les obres hauran d’estar escrites en castellà o en valencià amb una extensió compresa entre les 2.500 i les 3.000 paraules.

Puri Vives ha informat que les novetats de la present edició del concurs consisteixen en el fet que la modalitat pintura és lliure i en la modalitat relats s’amplien les paraules.

Cadascuna de les modalitats comptarà amb un premi de 300 euros, el guanyador dels quals serà anunciat a l’octubre. Els requisits per a concursar són: tindre 60 anys o més i estar empadronat al municipi.

Vives ha animat totes les persones majors d’Elx a participar en el concurs i a presentar les seues obres.