La Regidoria de Trànsit controla la velocitat del carrer Àngel amb un dispositiu per a reforçar la seguretat viària de l’entorn

La Regidoria de Trànsit controla la velocitat del carrer Àngel amb un dispositiu per a reforçar la seguretat viària de l’entorn

La regidora de l’àrea, Esther Díez, explica que es tracta d’una mesura consensuada amb els veïns i les veïnes del carrer que té com a objectiu assegurar que els vehicles que circulen per aquest complisquen amb la velocitat establida de 30 km/hora


Des del 19 d’abril està operatiu el dispositiu de control de velocitat del carrer Àngel per a reforçar la seguretat viària de l’entorn. Així ho ha donat a conéixer la regidora de Trànsit, Esther Díez, que ha explicat que “aquest artefacte indica si s’ha superat o no la velocitat de 30 quilòmetres per hora a la qual aquesta delimitada la via”.

 

Tal com ha destacat Díez, “l’objectiu per part de la Regidoria de Trànsit és assegurar que els vehicles que circulen per aquesta artèria del centre d’Elx complisquen amb la velocitat establida”. A més, ha recordat que es tracta d’una mesura consensuada amb els veïns i les veïnes del carrer i que se suma a la senyalització horitzontal i vertical, així com a l’ampliació i protecció de les voreres que s’havia efectuat en mesos anteriors.