L’alcalde anuncia la creació d’altres 1.000 places d’aparcament gratuïtes en diferents punts del nucli urbà

L’alcalde anuncia la creació d’altres 1.000 places d’aparcament gratuïtes en diferents punts del nucli urbà

Carlos González afirma que s’habilitaran en els pròxims dos mesos “per a millorar les possibilitats d’estacionar dels veïns del conjunt de la ciutat”


L’alcalde, Carlos González, ha anunciat que l’Ajuntament d’Elx procedirà a crear altres 1.000 places d’aparcament gratuïtes en diferents punts del nucli urbà, que s’afegiran al miler posades en marxa durant els dos últims mesos. El regidor il·licità, acompanyat pel regidor de Manteniment i Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, ha visitat les obres de condicionament del solar de 8.000 metres quadrats del carrer Costa Rica, al Toscar, que entrarà servei aquest mes d’abril quan finalitzen els treballs d’anivellament i pavimentació del terreny i instal·lació de lluminàries i de senyals.

“Al llarg dels dos pròxims mesos pretenem posar en marxa altres 1.000 places d’aparcament en solars de propietat municipal i que es distribuïsquen per tots els barris per a millorar les possibilitats d’estacionar dels veïns del conjunt de la ciutat”, ha manifestat González sobre aquesta segona fase del pla d’aparcaments. A més, ha recordat que en els últims dos mesos ja s’han posat en funcionament més d’un miler de places repartides per tota la ciutat, fonamentalment a Carrús. “Hem augmentat substancialment la capacitat d’aparcament dels residents dels diferents barris”, ha precisat.

Una vegada conclòs el condicionament del solar del carrer Costa Rica durant aquest mes, l’Equip de Govern haurà posat a la disposició de la ciutadania 1.256 places

Una vegada concloses les 150 places del carrer Costa Rica, que se sumaran a les habilitades a la ronda Vall d’Uixó (50), als carrers Rocío (125), Formentera i Benijòfar (150), al jardí de les Víctimes de la COVID-19 (66), a les avingudes d’Alcalde Ramón Pastor (150) i de Jubalcoi (160), al solar al costat de l’IES Sixto Marco (150) i a les parcel·les que ocupaven les fàbriques de La Hiladora (55) i Uniroyal (200), l’Equip de Govern haurà posat a la disposició de la ciutadania un total de 1.256 places d’aparcament, una inversió que ascendeix a més de 200.000 euros.