Nova concentració contra la barbàrie de la violència masclista

Nova concentració contra la barbàrie de la violència masclista

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i els regidors Esther Díez i Felip Sànchez, van assistir la tard del 25 d’abril a una nova concentració a la plaça de Baix convocada per la Coordinadora Feminista d’Elx per a condemnar qualsevol classe de violència masclista contra la dona.

La concentració es va dur a terme com tots els dies 25 de cada mes i lamentablement, un dia més va caldre lamentar un nou assassinat masclista, que va tindre lloc ahir a Àvila.

En el que va d’any han sigut tretze les dones assassinades. “La violència masclista és aquella que s’exerceix contra les dones pel fet de ser-ho. Afecta totes i no discrimina entre edat, religió, cultura, existeix en tots els països del món i el nostre deure és visibilitzar-la per a atallar-la”, diu el manifest que va ser llegit.

Les feministes a més posen en el focus la necessitat d’educar, des d’edats primerenques, en la prevenció de la violència de gènere.