Carles Molina: “Les cinc banderes blaves confirmen la qualitat extraordinària de les nostres platges”

Carles Molina: “Les cinc banderes blaves confirmen la qualitat extraordinària de les nostres platges”

“Les perspectives per a enguany són molt positives per al sector turístic i aquest reconeixement de la qualitat de les nostres platges ajudarà a superar els nivells econòmics d’abans de la pandèmia”, afirma el regidor de Turisme


L’Associació de l’Educació Ambiental i el Consumidor (ADEAC-FEE) ha tornat a atorgar enguany cinc banderes blaves a les platges d’Elx, en concret a les de l’Altet, els Arenals del Sol, el Carabassí, la Marina i les Pesqueres-el Rebrioix. A més, l’Aula de Naturalesa del Clot de Galvany ha rebut una altra distinció. El regidor de Turisme, Carles Molina, arreplegarà aquests guardons en un acte que se celebrarà pròximament.

Molina ha assegurat que “aquestes distincions confirmen que a Elx comptem amb unes platges d’una qualitat extraordinària i amb mesures de seguretat, accessibilitat i compromís mediambiental”. El regidor ha explicat que durant tot l’any es treballa perquè turistes i veïns puguen gaudir de les platges una temporada més.

Així mateix, VisitElche celebra el reconeixement i confia que aquesta temporada estival siga molt positiva. “Les perspectives per a enguany són molt bones per al sector turístic i aquest reconeixement de la qualitat de les nostres platges ajudarà a superar els nivells econòmics d’abans de la pandèmia”, ha afirmat el regidor de Turisme.