Detenen un jove per tirar pedres de gran grandària a vehicles estacionats i cases al carrer Bigastre i als voltants

Detenen un jove per tirar pedres de gran grandària a vehicles estacionats i cases al carrer Bigastre i als voltants

El jove va afirmar que li estaven tirant pedres a ell i els agents de la Policia Local d’Elx van comprovar que no hi havia ningú més


La Policia Local d’Elx va arrestar el dilluns 17 d’abril un jove de 25 anys per presumptament tirar pedres de gran grandària a vehicles estacionats i cases al carrer Bigastre i voltants. Testimonis dels fets van alertar immediatament a la Sala d’Operacions (092) del cos de seguretat, per la qual cosa agents municipals es van dirigir a l’àrea amb celeritat per a comprovar els fets i recaptar informació sobre la descripció de l’implicat, que va ser comunicada a la resta de patrulles per a realitzar una batuda.

Després d’uns minuts de cerca, una de les unitats va sorprendre el jove llançant una roca a una casa. Aquest va confessar als policies de manera espontània que havia llançat les pedres a cotxes i immobles perquè també li estaven tirant pedres a ell. Els agents van comprovar que no hi havia ningú més, i que aquesta persona deia frases incoherents.

El jove va ser detingut i traslladat a dependències policials. Entretant, una altra patrulla va procedir a realitzar un recompte dels vehicles i habitatges que havien patit danys per a donar avís als seus propietaris.