Detingut per retindre la seua exparella en un bar i infringir l’ordre d’allunyament

Detingut per retindre la seua exparella en un bar i infringir l’ordre d’allunyament

L’implicat, en evident estat d’ebrietat, va permetre a la víctima anar al lavabo, moment que va aprofitar per a telefonar a la seua filla, que al seu torn va alertar a la Sala d’Operacions (092) de la Policia Local d’Elx


La Policia Local d’Elx va detindre el divendres 14 d’abril un home de 60 anys per retindre la seua exparella en un bar i infringir l’ordre d’allunyament que tenia en vigor respecte a ella. La filla d’ambdós va ser qui va alertar el 092 del fet, per la qual cosa una patrulla va acudir a l’establiment hostaler immediatament i va trobar la víctima a la terrassa. Quan els agents es disposaven a parlar amb la dona, visiblement espantada, va aparéixer l’home per a tractar d’impedir l’acció policial.

Davant això, els efectius van comprovar que, efectivament, pel fet d’acostar-se a la víctima havia vulnerat una ordre d’allunyament. L’individu, en evident estat d’ebrietat, va mostrar una actitud poc col·laborativa i agressiva i, fins i tot, en determinat moment va arribar a llevar-se la roba.

La dona va explicar als policies que, mentre es trobava a la terrassa del bar amb unes amistats, la seua exparella va arribar i es va produir una discussió. Aquest li va impedir abandonar el lloc, però sí que va poder anar al lavabo, on va demanar auxili a la seua filla per telèfon.

L’home va ser detingut pels delictes de coaccions en l’àmbit de l’exparella, emmarcat dins una situació de violència de gènere, i contra l’administració de justícia. Durant el seu pas pel centre de salut per al pertinent reconeixement sanitari abans del seu trasllat a dependències policials, l’implicat es va autolesionar contra una paret, fet que va quedar reflectit en el comunicat mèdic.