Detingut per un presumpte robatori amb violència en ser identificat per la seua víctima mentre la Policia Local l’escorcollava per a buscar drogues

Detingut per un presumpte robatori amb violència en ser identificat per la seua víctima mentre la Policia Local l’escorcollava per a buscar drogues

L’afectat va explicar als agents que el sospitós, al qual li van trobar haixix entre les seues pertinences, li havia arrancat dies abans un penjoll daurat que portava al coll


La Policia Local d’Elx va detindre en la vesprada del 24 d’abril un home de 22 anys per un presumpte robatori amb violència. La víctima el va identificar mentre es trobava a la via pública sent escorcollat pels agents del cos de seguretat a la recerca de drogues.

Tot va començar quan els policies municipals, mentre es trobaven fent tasques de vigilància als voltants del carrer Ginés García Esquitino, van observar un individu que desprenia una forta olor de marihuana i que, en detectar la presència policial, va tractar d’ocultar el que semblava ser un porro. Això va motivar que els efectius prengueren la filiació i escorcollaren el jove. Entre les seues pertinences van trobar haixix, per la qual cosa es va alçar una acta.

Mentre els policies realitzaven aquesta labor, una persona es va acostar i va assegurar que el 21 d’abril, sobre les 22.30 hores i a la mateixa zona, li havia arrancat fortament un penjoll daurat que portava al coll i va fugir a la carrera del lloc. Sense cap gènere de dubtes ni error possible, va reconéixer el presumpte lladre, conegut del barri i a qui no havia tornat a veure. Per això, els agents van procedir a l’arrest de l’home i a traslladar-lo a dependències policials.