Detingut un home per portar més de 26 grams de diferents substancies estupefaents per a la seua presumpta venda

Detingut un home per portar més de 26 grams de diferents substancies estupefaents per a la seua presumpta venda

En adonar-se de la presència dels agents municipals, l’implicat va tractar d’escapar i, finament, va ser atrapat i traslladat a dependències policials per un delicte contra la salut pública


La Policia Local d’Elx va arrestar el dilluns 15 de maig un home de 47 anys per un delicte contra la salut pública, ja que portava 26,8 grams de diferents substancies estupefaents per a la seua presumpta venda. Sobre les nou i mitja de la nit, una patrulla municipal que es trobava vigilant el carrer Ramón Vicente Serrano va observar una persona que, en adonar-se de la presència policial, va intentar ocultar un objecte, cosa que va fer sospitar els agents, que, en tractar d’identificar-la, va emprendre la fugida.

Després d’una persecució a peu, els efectius policials van interceptar el sospitós, que portava entre les seues pertinences una bandolera on es van trobar, durant el registre, quatre recipients que contenien 6,95 grams de pasta base, 7,81 de cocaïna, 9,29 d’haixix i 2,77 de marihuana. A més, l’implicat portava 447 euros fraccionats en monedes i bitllets de xicotet valor, dos fulles de tall i un llistat amb informació de preus i nom de les drogues. Per tot això, l’home va ser arrestat i traslladat a dependències policials.