Detingut un home reclamat per un jutjat d’Oriola quan caminava per la via pública amb un bat de beisbol

Detingut un home reclamat per un jutjat d’Oriola quan caminava per la via pública amb un bat de beisbol

Agents de la Policia Local d’Elx que es trobaven patrullant al carrer Teodor Llorente van decidir donar-li l’alt i van realitzar les pertinents comprovacions quan van observar el sospitós amb l’element esportiu


La Policia Local d’Elx va arrestar el 10 de maig al migdia, al carrer Teodor Llorente, un home de 60 anys que es trobava reclamat pel Jutjat d’Instrucció número 1 d’Oriola per defraudació tributària. Els agents, que es trobaven patrullant la zona, van observar com un transeünt caminava per l’esmentada via amb un bat de beisbol, per la qual cosa van decidir donar-li l’alt i identificar-lo. Després d’efectuar les corresponents comprovacions, van descobrir que tenia un requeriment judicial, per la qual cosa va ser detingut immediatament i traslladat a dependències policials.