Detingut un jove per causar lesions a un porter, intentar colpejar a un agent i destrossar el lavabo d’una discoteca

Detingut un jove per causar lesions a un porter, intentar colpejar a un agent i destrossar el lavabo d’una discoteca

L’autor dels danys en els serveis del local nocturn li va pegar una cabotada al controlador d’accés de l’establiment limítrof va amenaçar als policies locals que van presenciar l’escena, abalançant-se sorprenentment sobre un d’ells


La Policia Local d’Elx va arrestar en la matinada del dilluns 22 d’abril un jove de 24 anys per causar lesions a un porter, per intentar colpejar un agent i per destrossar el bany d’una discoteca. El propietari de l’establiment, situat al carrer Pere Ibarra, va telefonar al 092 per a alertar del succés i va explicar als agents personats al lloc que, després d’escoltar forts colps als serveis, va trobar un desconegut que va intentar bloquejar la porta per a impedir l’accés. Quan va aconseguir obrir-la, va comprovar l’existència de restes de cocaïna i que aquesta persona, presumptament, havia arrancat el vàter, per la qual cosa va procedir a expulsar-lo local.

En aquest moment, els policies van sentir forts crits que provenien de la discoteca del costat i, a continuació, van observar com el responsable de seguretat d’aquesta rebia una cabotada que li va causar una lleu ferida sagnant a la boca per part d’un individu que va ser reconegut a l’instant com l’autor dels danys. Després de ser identificat per la patrulla per a posteriors diligències, finalment va marxar per indicació de la patrulla municipal, encara que inicialment es negava a fer-ho. Si bé pocs minuts després va tornar a aparéixer fent gala d’una actitud violenta que anava en augment, per la qual cosa els agents van sol·licitar suport d’una altra unitat.

De manera sorprenent, el jove va tractar de colpejar un dels agents i es va abalançar sobre ell. Per això, va ser reduït mentre proferia amenaces i insults als efectius policials. Per la suma d’aquests fets —danys, lesions, amenaces i atemptat a l’autoritat—, i davant de l’escalada d’agressivitat, es va procedir a la detenció i al trasllat a dependències policials.