El Bicifest arriba a la plaça de Baix el dissabte 13 de maig amb circuits, tallers i activitats infantils per a promoure l’ús de la bicicleta

El Bicifest arriba a la plaça de Baix el dissabte 13 de maig amb circuits, tallers i activitats infantils per a promoure l’ús de la bicicleta

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, destaca que “aquesta jornada, que és gratuïta i no necessita inscripció prèvia, pretén fomentar l’ús de la bicicleta des d’edats primerenques”

 


Bicifest arriba a la plaça de Baix el dissabte després d’haver-se celebrat als barris d’Altabix i al Pla. L’activitat, promoguda per la Regidoria de Mobilitat, compta amb circuits, tallers i activitats infantils per a promoure l’ús de la bicicleta. A més, la jornada comptarà amb circuit d’habilitats per a tota la família, tallers de confecció de xapes sobre educació viària i mobilitat, tallers de sensibilització de seguretat viària a través de l’ús d’ulleres d’efectes estupefaents o de dibuix d’educació viària a càrrec de l’Escola d’Educació Viària Pedro Tenza.

Les activitats tindran lloc a la mateixa plaça entre les 10.00 i les 13.00 hores i estan dirigides a tota la família a partir de 3 anys.

És l’última jornada que se celebra, després d’haver-se dut a terme el 18 de març al carrer Capità Antoni Mena i el 29 d’abril al carrer Manuel Garrigós Alberola

Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Esther Díez, “aquesta jornada, que és gratuïta i no necessita inscripció prèvia, pretén fomentar l’ús de la bicicleta des d’edats primerenques, així com formar a les persones en l’ús de la bicicleta i en circulació.”

En aquest sentit, la regidora ha destacat “el paper transformador de la bicicleta com a mitjà de transport net i saludable en un context d’emergència climàtica que ens exigeix optar per formes de transport més respectuoses amb el medi ambient”. És l’última jornada que se celebra, després d’haver-se dut a terme el 18 de març al carrer Capità Antoni Mena i el 29 d’abril en Manuel Garrigós Alberola.