La celebració de l’‘Elx Street Food Market’ torna a ajornar-se per les condicions meteorològiques adverses i se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juny

La celebració de l’‘Elx Street Food Market’ torna a ajornar-se per les condicions meteorològiques adverses i se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juny

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, explica que la previsió de pluges per al pròxim cap de setmana ha sigut la causa per la qual el festival es posposa a principis del pròxim mes

 


‘Elx Street Food Market’ torna a ajornar-se a causa de les condicions meteorològiques adverses previstes per a aquest cap de setmana. Així ho ha anunciat el regidor de Comerç, Felip Sànchez, que ha confirmat que la celebració d’aquest esdeveniment s’ajorna al cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny.

A causa de les circumstàncies meteorològiques, que han sigut canviants i han empitjorat, ens veiem obligats a tornar ajornar la celebració de l’‘Elx Street Food Market’ que estava previst per a aquest cap de setmana al passeig de l’Estació”, ha assenyalat Sànchez, que ha afegit que “esperem que, de manera definitiva, es puga dur a terme els dies 9, 10 i 11 de juny al mateix emplaçament”.

Aquest segon ajornament es produeix davant la previsió de pluges per al pròxim cap de setmana amb l’objectiu que el festival es puga desenvolupar en les òptimes condicions, tenint en compte que és un esdeveniment que es realitza a l’aire lliure.

Cal recordar que ‘Elx Street Food Market’ comptarà en la present edició amb 14 food trucks i un mercat amb 18 parades d’artesania, moda i disseny, així com amb actuacions de música en directe i activitats per al públic infantil.