La Policia Local deté dos dones per amenaçar-se mútuament amb un ganivet i unes tisores

La Policia Local deté dos dones per amenaçar-se mútuament amb un ganivet i unes tisores

Les discussions eren freqüents entre ambdós, que vivien juntes amb les seues famílies des de fa nou mesos al mateix pis del carrer Muhammad Al-Shafr


La Policia Local d’Elx va detindre dos dones de 22 i 35 anys en la vesprada del passat 1 de maig per amenaçar-se mútuament amb un ganivet i unes tisores durant una renyina. Una patrulla del cos de seguretat municipal va acudir a l’habitatge del carrer Muhammad Al-Shafra on s’estaven produint els fets.

Els agents van comprovar en arribar que es tractava de dos dones que vivien al costat de les seues famílies des de fa nou mesos al mateix pis. Segons van informar els cònjuges, la relació entre elles no era bona, perquè les discussions i faltes de respecte entre ambdós eren contínues i cada vegada més freqüents, fins i tot davant dels seus fills menors d’edat.

Pel que sembla, en aquesta ocasió, una d’aquestes va agafar un ganivet de cuina de grans dimensions amb la intenció d’amenaçar a l’altra dona, que així mateix va fer el mateix amb unes tisores metàl·liques.

Donada l’agressivitat, els esposos degueren separar-les perquè no compliren les seues amenaces i els seus fills van ser testimonis de l’escena. Per aquests fets, ambdós dones van ser detingudes i traslladades a dependències policials.