La Policia Local deté dos homes pel presumpte robatori d’una bossa i d’un mòbil a la Marina

La Policia Local deté dos homes pel presumpte robatori d’una bossa i d’un mòbil a la Marina

La víctima va trobar els suposats lladres, que tenien ordes de cerca i detenció, gràcies a una aplicació de localització del terminal


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 17 d’abril a la vesprada dos homes de 50 i 56 anys pel presumpte robatori d’una bossa i d’un mòbil a la pedania de la Marina. La víctima, que va alertar el 092 del succés, va explicar als agents que gràcies a una aplicació de localització del terminal havia pogut seguir-los la pista als suposats lladres, que viatjaven en un vehicle. Quan van parar, la dona els va reclamar les seues pertinences i es va produir una renyina.

Els agents van observar que la matrícula i el model del cotxe corresponien amb el que havia comunicat minuts abans una altra patrulla, que estava implicat en un possible furt. Després d’unes comprovacions prèvies per part dels agents, es va determinar que es tractava de dos persones amb ordes de cerca i detenció. Després del registre del vehicle, es van trobar tenalles, tisores, brides, guants i les pertinences de l’afectada.

Per això, els homes van ser arrestats i traslladats a la caserna de Guàrdia Civil de Santa Pola, mentre que el turisme va ser portat al depòsit municipal.