La Policia Local deté un conductor per un presumpte delicte de tràfic de drogues perquè portava més de 16 grams de diferents substancies estupefaents

La Policia Local deté un conductor per un presumpte delicte de tràfic de drogues perquè portava més de 16 grams de diferents substancies estupefaents

Els agents van sospitar de l’implicat quan el seu vehicle, en detectar la presència policial, va començar a donar voltes a una rotonda


La Policia Local d’Elx va arrestar en la vesprada del dimarts 2 de maig un home de 33 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Una patrulla que es trobava realitzant funcions de vigilància als voltants del Centre Comercial l’Aljub van observar com un turisme va començar a donar voltes a la rotonda quan es va adonar de la presència policial; una maniobra que va fer sospitar els agents, per la qual cosa van decidir donar-li l’alt.

 

Durant el registre del turisme, els efectius municipals van confiscar dos navalles i bossetes amb cocaïna, cocaïna rosa i cristall

Els efectius locals van comprovar de seguida que el conductor semblava que estava sota la influència d’alguna substància estupefaent. Després de realitzar la prova oportuna, que va donar positiu, el sospitós va entregar voluntàriament una bosseta amb 1,90 grams de cocaïna. Per això, els agents van decidir registrar la totalitat del vehicle i van trobar dins d’una peça sota el volant diversos xicotets sacs amb 6,40 grams de cocaïna, 2 de cocaïna rosa i 5,75 de cristall. En total, 16,5 grams de diferents substancies estupefaents.

Durant el registre, els agents també van confiscar de dos trobades sota el seient del conductor i dins d’una maleta, per la qual cosa es va alçar la pertinent acta per arma blanca. Juntament amb l’implicat, que va ser arrestat i traslladat a dependències policials, viatjava la seua neboda i un amic, que es va fer càrrec del cotxe i va entregar la menor a la seua progenitora.