La Policia Local deté un home amb múltiples antecedents per intentar agredir els agents després de donar-se a la fugida en un control als Arenals

La Policia Local deté un home amb múltiples antecedents per intentar agredir els agents després de donar-se a la fugida en un control als Arenals

L’implicat, de 48 anys, tenia dos requisitòries d’ingrés a la presó i va aportar verbalment als efectius municipals dades identificatives falses


La Policia Local d’Elx va detindre el diumenge 23 d’abril un home de 48 anys amb múltiples antecedents per agredir els agents després de donar-se a la fugida per a eludir un punt de verificació als Arenals del Sol. Els fets van ocórrer a les 21.15 hores, quan la Unitat de Suport a Operacions (GAO) del cos de seguretat es trobava efectuant un control per a previndre possibles robatoris en habitatges. Els agents van observar com un turisme va detindre la seua marxa quan es va adonar de la presència policial, cosa que va despertar les sospites dels efectius municipals.

En aquell moment, un home va baixar del vehicle i va emprendre la fugida a la carrera per un carrer per als vianants. D’aquesta manera, es va iniciar una persecució a peu. L’implicat va intentar ocultar-se entre la mala herba d’un xicotet barranc, encara que finalment va ser localitzat pels agents i reduït malgrat la forta resistència que va exhibir, perquè va intentar colpejar els policies llançant punyades de manera reiterativa.

L’individu, que no portava documentació, va aportar verbalment unes dades identificatives que van resultar ser falses després de la seua pertinent comprovació. Entre les seues pertinences es va trobar un DNI d’una altra persona, que presumptament podria haver usat per a cometre il·legalitats, atés que quan va ser preguntat diverses vegades va oferir explicacions diferents. Els agents també van constatar que mancava de permís de conducció i constava en la seua fitxa policial múltiples antecedents per robatori amb força, furts, robatoris de vehicles o falsedat documental. També tenia en vigor dos requisitòries amb ingrés a la presó per encobriment i pertinença a grups criminals.

Per tot això, va ser detingut i traslladat a dependències policials.