La Policia Local deté un home per agredir un altre al carrer Diagonal

La Policia Local deté un home per agredir un altre al carrer Diagonal

Una telefonada al 092 va alertar d’una baralla entre dos individus i els testimonis van dir als agents que un d’aquests va propinar una cabotada i colps amb un pal


La Policia Local d’Elx va arrestar un home de 41 anys per suposadament agredir a un altre al carrer Diagonal. La Sala d’Operacions (092) del cos de seguretat va ser alertada del succés el dissabte 15 d’abril al migdia i va enviar immediatament una patrulla al lloc que va comprovar com els implicats continuaven enredats i van ser separats en l’acte.

Un d’ells mostrava una ferida oberta a la cella i va assenyalar que era fruit d’una discussió que havia pujat d’intensitat fins que va ser colpejat a la cara i, posteriorment, al cos amb un pal. L’altre home va manifestar que els colps havien sigut mutus, cosa que els testimonis presencials van desmentir i van explicar als agents com aquest va propinar una cabotada a l’agredit, que va requerir punts de sutura.

Els dos van confessar de manera vaga que el motiu de la baralla era per “una dona” amb la qual ambdós havien mantingut una relació sentimental. Finalment, el presumpte autor de les agressions va ser detingut i traslladat a dependències policials, previ pas per un centre de salut per a la seua valoració.