La Policia Local deté un home per un presumpte robatori amb força en un edifici deshabitat

La Policia Local deté un home per un presumpte robatori amb força en un edifici deshabitat

Els veïns van explicar als agents que l’arrestat, de 27 anys, rondava per la zona en dies posteriors a una sostracció a l’interior de l’immoble, i que tractava de forçar la porta d’aquest en reiterades ocasions


La Policia Local d’Elx va arrestar en la vesprada el 14 d’abril un home de 27 anys per un presumpte robatori amb força en un immoble deshabitat del carrer Óscar Esplà. Els agents, mentre efectuaven labors de vigilància, van ser requerits per dos ciutadans que van manifestar que havien sorprés un desconegut manipulant el pany de la porta d’entrada de l’edifici i va abandonar el lloc de manera precipitada quan va ser  descobert.

El sospitós va ser interceptat pels agents de seguida. Segons van declarar els veïns, van veure que aquesta persona rondava durant diversos dies per la zona on se situa l’edifici al qual suposadament tractava d’accedir i que havia sigut blanc d’un recent robatori. L’actitud errant i vigilant de l’home, que a vegades comprovava si les portes d’altres finques estaven obertes, va alçar sospites. Després del canvi de pany de l’esmentat edifici, aquest apareixia per a trepitjar la porta i intentar entrar.

El propietari de l’immoble va informar els policies que va interposar una denúncia pel robatori. I que malgrat que a l’interior no hi havia coses de gran valor, sí que hi havia elements susceptibles de robatori com ara un tocadiscs i uns vinils. També va recordar que va detectar la presència de caixes i maletes amb objectes llestos per a portar.

Finalment, els agents van detindre el jove de 27 anys per un presumpte delicte de robatori amb força donades les sospites fundades de la seua implicació en altres sostraccions esdevingudes al mateix edifici i per les reiterades temptatives de forçar la porta amb posterioritat.