La Policia Local deté un jove toxicòman per amenaçar la seua mare amb un llevataps

La Policia Local deté un jove toxicòman per amenaçar la seua mare amb un llevataps

L’implicat, que no era la primera vegada que intimidava familiars seus, va exigir a la seua progenitora la targeta de crèdit o el telèfon mòbil i fins i tot va assegurar que també s’autolesionaria si no li entregava allò que sol·licitava


La Policia Local d’Elx va arrestar el dilluns 17 d’abril un toxicòman de 22 anys per presumptament amenaçar la seua mare amb una navalla per a llevar-li la targeta de crèdit o el telèfon mòbil. Els fets van ocórrer en un domicili del carrer Jeremies Pastor Pérez i el cos de seguretat va ser alertat a través d’una telefonada a la Sala d’Operacions (092).

Una vegada personats els agents al lloc, van observar un home que tractava de traure un jove de l’habitatge, per la qual cosa van procedir a separar-los i a escoltar ambdós parts. Al costat d’aquests, es trobaven la mare i la germana de l’implicat. L’home, que va telefonar el 092 i pare del jove, va explicar que el seu fill patia addicció a les drogues, i que havia irromput a la casa per a exigir-li la targeta de crèdit o el mòbil a la seua exesposa i progenitora de l’autor de les amenaces. En negar-se aquesta, el seu fill suposadament va començar a intimidar-la amb un llevataps per a, immediatament, col·locar-li’l al coll i assegurar que s’autolesionaria si no li entregava allò que li sol·licitava.

Segons va contar el pare als uniformats, aquesta situació no era la primera vegada que succeïa, perquè altres vegades els havia tret una navalla dient que els anava a matar a tots menys a la seua germana. Per tot això, els efectius municipals van procedir a la detenció del jove.