La Policia Local deté una parella per agredir-se mútuament a la plaça de la Mercè

La Policia Local deté una parella per agredir-se mútuament a la plaça de la Mercè

Un testimoni va alertar dels fets i l’home va admetre als agents que els comportaments violents, tant físics com verbals, eren constants


La Policia Local d’Elx va detindre en la matinada del diumenge 18 d’abril una parella per agredir-se mútuament a la via pública. Els fets, dels quals va alertar un testimoni a través del 092, van ocórrer a la plaça de la Mercè entre un home de 38 i una dona de 30 anys. Els agents, quan van arribar al cèntric espai públic, van separar ambdós i es van entrevistar amb cadascun per separat per a esbrinar les causes del succés.

La dona, que es trobava molt agitada i nerviosa, va mostrar escassa col·laboració amb la patrulla i va indicar que no havia patit cap lesió. L’home, que tenia la samarreta trencada i esgarrapades al tors, va declarar que havia mantingut una renyina acalorada amb la seua nóvia i que s’havien colpejat mútuament. A més, van admetre que aquests comportaments violents, tant físics com verbals, eren constants entre els dos.

De la mateixa manera, el testimoni va relatar que ambdós es trobaven caminant pel carrer parlant acaloradament quan en un moment determinat la dona va començar a donar-li manotades i esgarrapades a l’home, i aquest va respondre atacant-la a ella amb espentes. Per això, van ser detinguts i traslladats a dependències policials, previ pas per un centre de salut per a la seua valoració.