La Policia Local identifica diversos menors que es banyaven sense permís en piscines d’urbanitzacions dels Arenals del Sol

La Policia Local identifica diversos menors que es banyaven sense permís en piscines d’urbanitzacions dels Arenals del Sol

Els joves, que van ser entregats als seus progenitors, accedien sense permís a les zones comunes dels complexos residencials de l’avinguda de Sant Bartolomé de Tirajana de la pedania


La Policia Local d’Elx va identificar diversos menors i els va entregar als seus progenitors per banyar-se sense permís en piscines d’urbanitzacions dels Arenals del Sol el dilluns 17 d’abril. La Sala d’Operacions (092) va rebre una telefonada d’una resident en un dels complexos residencials de l’avinguda de Sant Bartolomé de Tirajana, que alertava que hi havia diversos adolescents aliens a l’immoble banyant-se a la piscina, i que alguns d’aquests li havien llevat dies abans una taula de surf de la terrassa del seu habitatge, fet del qual va gravar un vídeo i que va mostrar als agents.

A més, el president de la comunitat va informar els efectius municipals que era habitual que aquests menors accediren a la piscina i feren ús d’aquesta. Per això, diverses patrulles van realitzar una batuda per la zona i van trobar tres dels joves banyant-se a la piscina d’una altra urbanització, també sense comptar amb el vistiplau dels propietaris. Els agents van procedir a traslladar els menors als seus domicilis i van informant els pares del que havia ocorregut.

Així mateix, la mare d’un dels menors va entregar als policies la taula de surf furtada, que va ser retornada al seu legitima propietària.