La Regidoria de Desenvolupament Rural renova el seu compromís amb ASAJA per a l’organització de diferents activitats del Camp d’Elx

La Regidoria de Desenvolupament Rural renova el seu compromís amb ASAJA per a l’organització de diferents activitats del Camp d’Elx

El regidor de l’àrea, Felip Sànchez, i el president de l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA), Pedro Valero, firmen el conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament aporta a aquesta associació agrària 4.000 euros


La Regidoria de Desenvolupament Rural ha renovat un any més el seu compromís amb l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA) per a l’organització de diferents activitats del Camp d’Elx. El regidor de l’àrea, Felip Sànchez, i el president d’ASAJA, Pedro Valero, han firmat el conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament aporta a aquesta associació agrària 4.000 euros.

Sànchez ha manifestat que amb aquesta iniciativa es pretén ajudar als agricultors quant a les peticions de subvencions i els diferents tràmits administratius.

Tal com ha assenyalat Valero amb aquesta ajuda es busca dur a terme accions de manera conjunta com la difusió dels productes locals o la Fireta del Camp d’Elx, a més de multitud d’activitats com la Gala de l’Agricultor o la realització de jornades de formació. Així mateix, Valero ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx i del seu regidor de Desenvolupament Rural i ha destacat la importància que el sector agrícola té per al municipi.