L’Ajuntament decideix traslladar al poliesportiu del Toscar el seguiment del festival d’Eurovisió davant l’amenaça de pluja

L’Ajuntament decideix traslladar al poliesportiu del Toscar el seguiment del festival d’Eurovisió davant l’amenaça de pluja

Els actes previstos es mantenen tant a Elx com a l’Altet, on l’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Major perquè compta amb una carpa


L’Ajuntament d’Elx ha decidit traslladar al poliesportiu del Toscar, carrer Sax, el seguiment del festival d’Eurovisió previst a l’aparcament de Candalix a causa de l’amenaça de pluja per a aquesta vesprada. En el cas de l’Altet, els actes previstos es mantenen a la plaça Major de la localitat, ja que compta amb una carpa gegant. La il·licitana Blanca Paloma representa Espanya amb el tema Ea Ea i actuarà en la huitena posició, previsiblement sobre les 21.45.

Les previsions meteorològiques anuncien nuvolositat de tempesta en zones de muntanya de l’interior que acabaran arribant al nostre municipi amb possibles aiguats molt localitzats entre les 16.00 hores i les 21.00 hores.

L’acte al poliesportiu comptarà amb la presència del president de la Comunitat, Ximo Puig, de l’alcalde il·licità, Carlos González, i de la regidora de Festes, Mariola Galiana, entre altres representants de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal.

Els programes previstos es mantenen i comptaran amb l’animació dels dj Álvaro Fenoll a l’Altet i Aitor Belda al Toscar a partir de les 19.00 hores fins que es realitze la connexió amb el festival a les 21.00 hores. Es podrà ballar i escoltar els grans èxits del festival, segons ha explicat la regidora de Festes, Mariola Galiana.

Tant a l’Altet com al Toscar hi haurà una pantalla gegant, servei de barra, lavabos públics i food trucks. Per a seguir l’esdeveniment s’ha creat l’etiqueta #ConBlancaPaloma i es convida a pujar a Instagram fotos, que seran reproduïdes a la pantalla gegant. També es repartiran milers de banderoles amb la imatge de Blanca Paloma. La participació d’aquesta en Eurovisió “és un fet històric que suposa un gran orgull ja que per primera vegada una il·licitana representarà a Espanya en aquest important festival”, ha assenyalat la responsable de Festes.