L’Ajuntament i el Consell estrenyen llaços per a millorar el comerç d’Elx

L’Ajuntament i el Consell estrenyen llaços per a millorar el comerç d’Elx

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, i la directora general de Comerç, Rosana Seguí, mantenen una reunió de treball al consistori il·licità per a valorar l’estat actual del sector i els reptes que planteja el futur


El regidor de Comerç, Felip Sánchez, ha mantingut una reunió de treball amb la directora general de Comerç, Rosana Seguí, per a estrényer els llaços entre el Consell i l’Ajuntament i analitzar l’estat actual del comerç al municipi i els reptes que planteja el futur.

A la reunió també han assistit la cap del Servei Territorial de Comerç, Artesania i Consum d’Alacant, Pilar Santos, i Reyes García, tècnica de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Elx.

Durant la reunió mantinguda a la sala del consell del consistori il·licità, Sànchez ha traslladat a Seguí els resultats de l’estudi realitzat per a valorar l’estat del comerç del centre històric després de la conversió en zona de vianants, que, tal com ha explicat el regidor, “són molt bons, ja que la majoria de comerciants manifesten que s’han millorat les vendes després de l’actuació; sense obviar que els clients també reflecteixen que la conversió en zona de vianants també ha servit per a millorar la seua estada en la zona”.

Sànchez ha explicat a la Directora General les accions que s’han realitzat per part de la Regidoria, com ara la Fira de Sant Jordi o les diferents campanyes de promoció i dinamització comercial realitzades.

En la cita també s’ha posat en valor el projecte d’oci i restauració per a l’antic edifici del mercat i s’ha abordat la importància d’un urbanisme amable amb les ciutats, amb espais per a les persones, arbratge i jardins com a aspectes que repercuteixen positivament en els negocis.

A més, s’ha plantejat la necessitat de sumar més comerços a les diferents associacions perquè les ajudes i subvencions que es concedeixen tant des del Consell com des de la Regidoria de Comerç tinguen una repercussió major en el teixit econòmic municipal.