L’Elx Street Food Market s’ajorna per l’avís de fortes pluges

L’Elx Street Food Market s’ajorna per l’avís de fortes pluges

L’esdeveniment se celebrarà els dies 26,27 i 28 de maig amb mínims canvis en la programació


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha anunciat que el festival Elx Street Food Market, que s’anava a celebrar aquest cap de setmana al passeig de l’Estació, es posposa a causa de la previsió meteorològica de fortes pluges per a aquest cap de setmana.

Tal com ha indicat Sánchez, el festival se celebrarà el pròxim cap de setmana, concretament els dies 26, 27 i 28 al mateix lloc i amb pocs canvis en la programació, cosa que es concretarà en els pròxims dies.

“L’important és assegurar que l’esdeveniment es desenvolupa en les millors condicions i garantir la seguretat de totes les persones, sobretot tenint en compte la previsió de condicions meteorològiques molt adverses.”

L’Elx Food Street Market comptarà en aquesta edició amb 14 foodtrucks i amb un mercat amb 18 parades d’artesania, moda i disseny, a més de música en directe i actuacions per al públic infantil.