Tall de trànsit aquest cap de setmana del carrer Eduardo Ferrández García a Portes Encarnades

Tall de trànsit aquest cap de setmana del carrer Eduardo Ferrández García a Portes Encarnades

El pròxim cap de setmana 6 i 7 de maig es tancarà al trànsit rodat entre les 8.00 i les 17.00 hores del carrer Eduardo Ferrández García (Portes Encarnades) fins a l’encreuament amb el carrer Jerónimo Antón. Els motius són els treballs de construcció de les escomeses de sanejament per a donar servei a dos edificis de nova construcció. S’han planificat amb la Policia Local d’Elx les dates i els següents desviaments per a minimitzar les afectacions al trànsit rodat:

En la intersecció del carrer Pere Joan Perpinyà amb l’avinguda de Dolors (direcció a l’Escorxador), es tallarà el carrer Eduardo Ferrández García i es desviarà el trànsit rodat cap a l’avinguda de Dolors.

En la intersecció de l’avinguda de Dolores amb el carrer Julio Hervás Sainz es tancarà al trànsit en sentit nord i es desviarà el trànsit cap al carrer Julio Hervás Sainz.

En la intersecció de l’avinguda de Dolors amb el carrer Pintor de Juan de Juanes hi haurà una semitall i es desviarà el trànsit.

Els residents afectats pel tall del carrer Eduardo Ferrández García seran atesos pel personal situat a l’obra per a la circulació en sentit contrari per a incorporar-se als carrers oberts al trànsit.

El dia 8 de maig entre les 10.00 i les 12.00 hores es tornarà a tallar el trànsit per a la reposició d’asfalt.