Visitelche participa en la 43a edició del certamen Expovacaciones “Tendencias & Experiencias 2023” a Bilbao

Visitelche participa en la 43a edició del certamen Expovacaciones “Tendencias & Experiencias 2023” a Bilbao

El Turisme del País Basc ha recuperat els nivells d’ocupació de 2019 i està contribuint a la desestacionalització del sector gràcies a la millora de les connexions aèries i ferroviàries, segons va explicar el regidor Carles Molina


Visitelche va participar en la fira turística Expovacaciones de Bilbao celebrada al Bilbao Exhibition Centre, des del dia 5 fins al dia 7 de maig. Es tracta de la 43a edició del certamen Expovacaciones, “Tendencias & Experiencias 2023” on s’han donat cita diferents comunitats autònomes i països per a presentar les seues tendències i experiències de viatge tant a l’àmbit nacional com internacional, així com les més innovadores alternatives d’oci i temps lliure.

En aquest esdeveniment Elx ha disposat d’un espai propi dins de l’estand de la Comunitat, al costat de les altres sis marques turístiques, municipis i associacions empresarials del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

A més, l’estand de 100 m² va comptar amb un espai de cuina en viu on es van realitzar degustacions d’alguns dels plats més representatius de la gastronomia de la nostra terra.

“Visitelche, ha participat de manera molt activa en aquesta fira, mitjançant la promoció de l’oferta turística més completa del nostre destí, turisme familiar, cultural, gastronòmic, de naturalesa i aventura, a més del portal de productes i experiències turístiques que es pot trobar en la pàgina web de Visitelche amb la finalitat de donar a conéixer al públic basc totes les possibilitats de la nostra ciutat per a les seues escapades de cap de setmana, ponts festius i vacances d’estiu” ha manifestat el Regidor de Desenvolupament Turístic, Carles Molina.

El País Basc continua sent un dels principals mercats emissors amb una important recuperació i creixement durant l’any passat 2022, que ha arribat a aconseguir els nivells d’ocupació de l’any 2019, i fins i tot ha millorat les dades d’estada mitjana i de despesa per viatger. A més ha contribuït en la desestacionalització i ha millorat les xifres d’ocupació fora de la temporada alta, per a una demanda que fins fa poc es concentrava en els mesos estivals.

“La millora de les connexions amb el nord d’Espanya del nostre aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández, en concret amb la ciutat de Bilbao a través de les companyies Vueling i Ibèria, les connexions ferroviàries amb el tren d’alta velocitat, així com la xarxa d’autopistes, contribueixen a facilitar la mobilitat d’aquest públic provinent del nord del país cap a la nostra destinació durant tot l’any”, ha conclòs Carles Molina.