La Regidoria de Joventut impulsa més d’una trentena d’activitats gratuïtes durant els mesos de juny i juliol amb una nova edició de Summer Edition

La Regidoria de Joventut impulsa més d’una trentena d’activitats gratuïtes durant els mesos de juny i juliol amb una nova edició de Summer Edition

La regidora de l’àrea, Marga Antón, destaca que el termini de sol·licitud està obert i els joves podran inscriure’s en la pàgina web de la Regidoria fins al dia previ a l’inici del taller


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx ha posat en marxa un any més “Summer Edition”, que arriba a la seua quarta edició. La programació, que ha començat ja i es desenvoluparà fins a finals de juliol en espais com ara l’Escorxador, la sala Jove Carrús, la Llotja o sales joves de les Pedanies, compta amb més d’una trentena d’activitats. La regidora de l’àrea, Marga Antón, ha destacat que el termini de sol·licitud està obert i els joves podran inscriure’s mitjançant bit.ly/cronosjuventud fins al dia previ a l’inici del taller.

En concret, l’Escorxador acollirà tallers de guitarra elèctrica, teatre, circ, composició musical i creativitat, doblatge anime i workshop de pintura. També la Sala Jove Carrús comptarà amb Carrús 2K23, una experiència que comença l’1 de juliol on es combinaran videojocs i música. Els joves, a més, podran gaudir de tornejos de tenis de taula, futbolí i dards, així com d’una nova edició d’”El meu estiu en Carrús” del 4 al 27 de juliol.

La programació compta amb tallers de guitarra elèctrica, ceràmica o cursos de cuina vegana que es duran a terme en espais com ara l’Escorxador, la sala Jove Carrús, la Llotja o Sales Joves de les pedanies

A la Llotja es desenvoluparan tallers de ceràmica, cosmètica natural, cuina vegana i tie-dye. Així mateix, les Sales Joves de les pedanies de Torrellano i de l’Altet acolliran jocs del 7 al 28 de juliol, diferents tallers per a realitzar batuts saludables, clauers de teixit de ganxos amb granadures, personalització de peces o cianotípia.

D’altra banda, tindran especial protagonisme les activitats a l’aire lliure com el tub respirador a Tabarca, voleibol platja o els cursos d’iniciació al surf de rem als Arenals del Sol mentre que en les activitats de ball, especialment dansa urbana i K-pop.

La regidora també ha recordat que totes aquestes activitats són gratuïtes i han sigut triades pels joves de la ciutat a través del Pla Integral de Joventut que s’ha dut a terme per a conéixer i donar resposta a les necessitats de la població.