Aigües d’Elx celebra el seu primer Consell d’Administració sota la presidència de l’alcalde Pablo Ruz

Aigües d’Elx celebra el seu primer Consell d’Administració sota la presidència de l’alcalde Pablo Ruz

Durant la sessió s’ha nomenat els nous membres del Consell i l’empresa mixta ha presentat els principals projectes a curt i llarg termini


L’empresa mixta Aigües d’Elx va celebrar el dijous 14 de setembre el seu primer Consell d’Administració sota la presidència de l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz. Una sessió en la qual es van nomenar els nous membres del Consell i l’empresa va realitzar una presentació general de les seues àrees i principals projectes a curt i llarg termini.

El nou Consell d’Administració estarà presidit per l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz; i ocuparà el càrrec de vicepresident Jordi Azorín, conseller delegat d’Hidraqua.

Els llocs de vocals estaran ocupats pels regidors del PP Juan de Dios Navarro i María Bonmantí; Raúl Sempere de Vox; Héctor Díez del PSOE i Esther Díez de Compromís, en representació de l’Ajuntament d’Elx. Per part del soci Hidraqua formaran part Eduardo Montero, Cristina Baixaulí, María del Carmen Sánchez-Medina i María José Toledo.

Finalment, el càrrec de secretari i sotssecretari no consellers estaran ocupats per Antonio Izquierdo i José Ignacio Fernández respectivament i Luis Tébar com a Assessor del Consell.