El Centre de Congressos acull la trobada empresarial ‘Més contactes, més negoci’ per a establir llaços entre professionals

El Centre de Congressos acull la trobada empresarial ‘Més contactes, més negoci’ per a establir llaços entre professionals

L’esdeveniment impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica, se celebra este dijous amb l’objectiu d’augmentar les possibilitats de contacte comercial, incrementar vendes a través de nous contactes i dinamitzar l’economia local


El Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’ acull aquest dijous 19 d’octubre la trobada empresarial i de networking ‘Més contactes, més negoci’, un esdeveniment en el qual es donaran cita més de 150 empreses del sector serveis de tota la província d’Alacant.

Un esdeveniment l’objectiu principal del qual és augmentar les possibilitats de contacte comercial, incrementar les vendes a través de nous contactes i dinamitzar l’economia local. “Elx com a ciutat emprenedora i d’inversió ha d’estar al costat d’aquestes iniciatives empresarials que fomenten les relacions entre els diferents sectors i connecten negocis per a crear sinergies de col·laboració i econòmiques”, ha subratllat el regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruiz. “Es tracta de moure l’economia per a fer créixer les empreses i com a conseqüència, augmentar la contractació de persones en desocupació”.

La jornada començarà a les 10 del matí i s’estableixen diverses rondes de trobades on es posen en contacte empresaris per a ampliar, reforçar i generar nous vincles entre professionals, de manera que es consolide una autèntica xarxa de relacions i cooperació. Els participants realitzaran entrevistes de 10 – 15 minuts aproximadament, per a conéixer en directe altres empresaris de la província i poder establir relacions comercials.

Aquest esdeveniment empresarial està organitzat per l’Ajuntament d’Elx i l’Associació d’Empreses de Serveis d’Elx i Comarca (AESEC).