El pròxim Taller d’Ocupació condicionarà l’accés al vessant del riu Vinalopó pel pont de Santa Teresa

El pròxim Taller d’Ocupació condicionarà l’accés al vessant del riu Vinalopó pel pont de Santa Teresa

Les labors de condicionament de la zona a l’entorn del pont d’Altamira, conclouran a finals d’aquest mes


El regidor de Formació i Ocupació, Samuel Ruiz, ha visitat el vessant del riu Vinalopó on s’estan desenvolupant les labors de condicionament de l’accés pel pont d’Altamira. Els integrants del Taller d’Ocupació Elx XVI, estan finalitzant els últims treballs d’aquest programa mixt que conclourà el pròxim 27 d’octubre. En aquest han participat 30 persones que s’han pogut formar i treballar en jardineria, obra de paleta o telecomunicacions durant tot un any.

D’altra banda, ja està obert del procés de selecció del nou personal per al pròxim programa mixt d’ocupació i formació, subvencionat per Labora. El termini romandrà vigent del 10 al 17 d’octubre, ambdós inclusivament. Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Elx. Per a qualsevol consulta poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic empleo@elche.es o telefonar al 966658040.

S’obri la inscripció del següent programa mixt d’ocupació i formació del 10 fins al 17 d’octubre

Actualment, s’estan duent a terme actuacions de millora de l’accessibilitat, consolidació i regeneració del vessant, per part de dos programes d’Ocupació:

-Taller d’Ocupació Elx XVI, que des de finals d’octubre de 2022 s’ha centrat en el tram annex al Pont d’Altamira per a crear una nova rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

-T’Avalem Elx III, que va iniciar la seua activitat al març de 2023 amb labors de manteniment al vessant i l’execució d’un nou accés per als vianants en el tram al costat del pont de Santa Teresa.

“L’objectiu del programa mixt és facilitar l’accés laboral a aturats pertanyents a diferents sectors de la població il·licitana per a millorar la seua qualificació professional mitjançant la formació i pràctica laboral. Des de l’Ajuntament d’Elx s’està apostant per la regeneració del vessant del riu Vinalopó a través dels programes mixtos d’ocupació on la formació és la base fonamental per a convertir el llit en el gran eix verd que vertebra la ciutat de nord a sud”, ha explicat l’edil. “Ens agradaria animar la població desocupada a inscriure’s en el Labora i participar en el nou Taller d’Ocupació Elx XVII”, ha afegit.