La Regidoria de Joventut aposta per la formació i la cultura dintre dels cursos i tallers del programa ‘Elx Joventut’

La Regidoria de Joventut aposta per la formació i la cultura dintre dels cursos i tallers del programa ‘Elx Joventut’

La responsable de l’àrea, María Bonmatí, destaca cursos de primers auxilis, oratòria o llenguatge de signes


La Regidoria de Joventut ha organitzat una nova programació de Formació i Ocupació ‘Elx Joventut’ per al segon semestre de l’any. “Volem apostar per la formació, amb l’objectiu que els joves il·licitans puguen divertir-se mentre aprenen en aspectes com ara primers auxilis, oratòria, llengua de signes inclusiu i activitats relacionades amb l’art o la cultura”, ha subratllat l’edil de l’àrea, María Bonmatí.

Dins de la programació existeixen sis categories diferents: Formació, Oci, Zona FrikiEconaturalesa, Espai Violeta i Artprén. Des de la Regidoria de Joventut s’aposta per iniciatives que fomenten la participació dels joves en el desenvolupament social i cultural del municipi.

En l’àrea de Formació destaquen els tallers de llengua de signes inclusiu, oratòria i recursos per a parlar correctament en públic, classes de coreà nivell principiant, cursos de primers auxilis, disseny 3D i manipulador d’aliments que certificarà als assistents amb un carnet per a treballar en hostaleria.

La programació inclou esdeveniments com el VII Certamen Torrellano Talents i activitats per a la pròxima festivitat de Halloween

En l’apartat d’Oci es troben tallers de dansa urbana, costura, cuina, guitarra, Aikido, rebosteria, slowfood, ungles, escriptura, fitboxing, patinatge sobre gel o fotografia. En la zona friki es realitzarà el taller de doblatge de superherois, entre d’altres; mentre que en econaturalesa destaquen els tallers de cosmètica natural, bijuteria, ceràmica, escalada esportiva nivell K2, supervivència i geocaching, una activitat que es basa a amagar i trobar tresors.

En la categoria de jocs de taula, els dissabtes s’organitzaran jocs en el Centre de Congressos. Destaca també l’espai violeta amb la realització de retrats de dones en cianotípia i brodat, taller de cinema documental i exposició.

Per part seua, a l’apartat artprén aborda activitats i tallers relacionats amb la cultura i l’art com a maquillatge i caracterització de cinema i d’improvisació davant la càmera.

D’altra banda, la Regidoria també organitza demà dissabte la VII edició del certamen Torrellano Talents en el qual participen joves mostrant les seues habilitats en la dansa, música, humor, màgia o l’espectacle en general. A més, s’està ultimant tota la programació per a la celebració de Halloween el dia 31 d’octubre. Ja el mes de novembre arriba ‘Violeta i ExpoNo em toques el WhatsApp’.

Les inscripcions es poden realitzar en el WhatsApp al número 662662477 o a través de l’enllaç

www.elche.es/juventud/ocio-y-tiempo-libre/cursos-y-talleres/