L’Ajuntament organitza una festa de Halloween a la plaça de Baix

L’Ajuntament organitza una festa de Halloween a la plaça de Baix

El dissabte 28 hi haurà diferents jocs i activitats per a tota la família, amb matalassets, contacontes i pintacares


L’edil de Festejos, Inma Mora, ha presentat les activitats que es duran a terme els pròxims dies amb motiu de Halloween. El dissabte 28 d’octubre de 2023 la plaça de Baix acollirà una gran festa amb activitats, fossat del terror, matalassets i tallers com el pintacares o el concurs de disfresses.

“La Regidoria de Joventut i la de Festejos hem treballat en conjunt per a organitzar este tipus d’actes amb motiu de Halloween”, ha afirmat Mora. “Les activitats del dissabte estan enfocades a famílies amb xiquets i les del dimarts 31 seran per als joves” ha afegit.

Les dames i reines infantils de les festes d’Elx seran les encarregades d’inaugurar la festa a partir de les 17.30 h i posteriorment començaran els diferents jocs com ‘Titelles de Halloween de dits’, ‘Posa-li la cua al gat’, ‘Atrapa la bruixa, ‘Encistella la carabassa’ i un ‘Taller de màscares’. Posteriorment, serà el torn del Contacontes anomenat Connecta Kids Halloween i els més menuts podran fotografiar-se en el photocall amb els personatges més divertits. També hi haurà sorteig de regals i un concurs de disfresses entre els inscrits en la caseta. Se sortejaran gorres, motxilles i cascos per a escoltar música. Finalment, a les 21.30 h un DJ amenitzarà la festa amb música fins a la 01.00 h.

Per als joves, la Regidoria de Joventut ha organitzat la programació ‘Un octubre de por 2023’, amb activitats en L’Escorxador. En este espai es disposarà d’una ‘cuina terrorífica’ on els adolescents podran cuinar receptes ambientades en Halloween el divendres 27 d’octubre.

Per als joves, L’Escorxador acollirà activitats de terror com ara caracterització, cuina de plats ambientats o el Cluedo misteriós en primera persona

El dimarts 31, es projectarà la pel·lícula interactiva The Rocky Horror Picture Show amb projeccions a les 20.00 h i 22.30 h. D’altra banda, des de les 20.00 h fins a les 23.00 h es realitzarà un taller de caracterització de terror amb maquillatge de Halloween.

Una altra de les activitats serà el Cluedo viu ‘Misteri a l’Havana’, un eesdeveniment que mescla improvisació, misteri i investigació i que està basat en el popular joc de taula “Cluedo”, en el qual set personatges es reuneixen en un lloc on es comet un crim que ha de ser resolt pels participants. Hi haurà dues funcions, a les 19.00 h (de 12 a 17 anys) i a les 21.30 h (de 18 a 30 anys).

També hi haurà animació en terrassa i s’habilitarà una foodtruck. Per a les inscripcions es pot accedir a través del portal de Joventut.