L’alcalde destaca el paper “imprescindible” de Futurmoda per a entendre la realitat social, econòmica i empresarial de la província

L’alcalde destaca el paper “imprescindible” de Futurmoda per a entendre la realitat social, econòmica i empresarial de la província

Pablo Ruz ha posat en valor la labor de l’empresariat com a “generadors d’ocupació i oportunitats de vida”


L’alcalde d’Elx, Pablo Ruz ha acudit a la inauguració de la 50 edició de Futurmoda, el Saló Internacional de la Pell, els Components per al Calçat i la Marroquineria que se celebra hui i demà en Fira Alacant. Un esdeveniment en el qual participen 190 expositors en representació de 260 marques que presenten durant dos dies les tendències de la temporada Tardor-Hivern 2024-2025.

A la inauguració ha acudit la sotssecretària de la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme Elena Lumbreras; el diputat provincial Juan de Dios Navarro; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Elx, Samuel Ruiz; el president de Futurmoda, José Antonio Ibarra; a més del president i del director general d’AEC, Manuel Román i Álvaro Sánchez.

La fira dels components per al calçat celebra la seua 50 edició amb un total de 190 expositors i 260 marques representades

Aquesta fira és imprescindible per a entendre la realitat social, econòmica i empresarial de la província de l’Alacant”, ha afirmat Ruz, que ha destacat el compromís de les organitzacions del sector amb els empresaris com a “generadors d’ocupació, d’oportunitats laborals i de vida”.