Al començament d’any arrancaran les obres per a eixamplar voreres al carrer Daoiz

Al començament d’any arrancaran les obres per a eixamplar voreres al carrer Daoiz

L’actuació s’unirà a la instal·lació d’un pas elevat en la part sud perquè els vehicles reduïsquen la velocitat i per a dotar de major seguretat la zona


El govern municipal continua apostant per la millora de l’accessibilitat a la via pública. El regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, ha anunciat un nou projecte per a eixamplar les voreres al carrer Daoiz. “Amb aquesta actuació volem que les voreres complisquen amb la normativa, evitar que els camions i autobusos passen tan prop dels vianants i reduir la perillositat”, ha assegurat.

Guilabert ha assenyalat que s’utilitzarà formigó texturat, igual que a la vorera nord de l’avinguda Joan Carles I. “La idea és continuar amb l’homogeneïtzació de la imatge del centre, combinant formigó i granit”.

Aquesta actuació anirà unida a la instal·lació d’un pas elevat a la part sud del carrer “perquè els cotxes reduïsquen la velocitat i per a dotar de major seguretat la zona de la corba”, ha indicat el regidor de l’àrea, que ha recordat que es tracta d’una iniciativa molt demandada pels veïns.

 

Aquest projecte compta amb una inversió de 80.000 euros dins de la partida de la modificació pressupostària de 500.000 euros aprovada en el ple del mes d’agost i que inclou actuacions com les plataformes úniques de la Porta Xiquica del Salvador o de Capità Lagier.

Segons el regidor, aquest projecte es troba en Contractació i les obres començaran a principis del pròxim any per a evitar les dates nadalenques amb l’objectiu que els treballs concloguen a finals de gener.

“És una actuació molt positiva. Es tracta de donar accessibilitat i fer dels carrers i avingudes espais més agradables de passeig i facilitar la vida als il·licitans”. Aquesta és una de les actuacions que es duran a terme estos mesos per a homogeneïtzar la via pública i millorar l’accessibilitat al centre.

Segons la regidora de Discapacitat, María Bonmatí, “un dels compromisos del govern municipal és aconseguir que Elx siga una ciutat més inclusiva i accessible” i ha apuntat que “aquest és un gest més a aconseguir un municipi més amable”.