El IV Concurs d’aparadorisme nadalenc estarà protagonitzat per la figura de l’Àngel del Nadal

El IV Concurs d’aparadorisme nadalenc estarà protagonitzat per la figura de l’Àngel del Nadal

La regidora de Comerç, Caridad Martínez, aclareix que tots els locals que vulguen participar en la competició hauran d’incloure almenys una figura de l’àngel en les seues propostes


La Regidoria de Comerç ha presentat eL IV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc, que enguany tindrà a l’Àngel del Nadal com a protagonista. Tots els locals de comerç i hostaleria del terme municipal poden participar i hauran de decorar els seus aparadors a més d’amb un ambient nadalenc, amb una figura de l’Àngel del Nadal, requisit imprescindible.

L’edil de Comerç, Caridad Martínez, ha declarat que “la decoració d’aparadors suposa un atractiu turístic més per a Elx”. Per tant, l’objectiu del concurs pretén dinamitzar tot el sector de comerç i hostaleria perquè “aquest Nadal tinguen un aparador bonic i una ambientació nadalenca als locals”, ha afegit Martínez.

L’Ajuntament d’Elx incentivarà la participació amb un total de 14.000 euros en premis per als sis locals guanyadors

Les inscripcions estan obertes des de hui i poden realitzar-se a través de la seu electrònica del Consistori, amb l’enviament del formulari al costat de tres fotos del decorat. L’Ajuntament d’Elx repartirà un total de 14.000 euros en sis premis: tres aniran per als comerços i altres per a negocis hostalers.

La decisió del jurat es publicarà el pròxim 27 de desembre. Per a l’elecció, el tribunal tindrà en compte el conjunt de la imatge de l’aparador comercial, la creativitat i l’originalitat.